Energetisk_Rejseguide_Californien_Manhattan_Beach

Energetisk rejseguide til Californien

OPDATERING MAJ 2014: Efter at have besøgt øerne Kauai og Maui i Hawaii (hvor vi flytter til i år) har jeg kun ét råd (hvis du også er natur-elsker): Køb en flybillet til Hawaii i stedet for Californien!! 😀

OPDATERING 2: At spise på Au Lac er et MUST inden du dør! – Sid dog i restauranten, deres take-away har ikke samme orgasmiske effekt.

***

Jeg bliver ofte spurgt “hvor skal jeg tage hen når jeg rejser til Californien?”

Svaret er simpelt:

Tag derhen hvor din intuition og begejstring guider dig.

Den tager aldrig fejl.

 

Her er hvor min intuition har ført mig hen de sidste halvandet år:
LA. Hollywood. Manhattan Beach. Beverly Hills. Santa Monica. Venice. Pacific Palisades. Topanga. Malibu. Ventura. Ojai. San Diego. Carlsbad. Santa Barbara. Montecito. Big Sur. San Fransisco. + mange andre steder, jeg ikke kan huske navnet på 🙂

Jeg har boet 3,5 mdr. i Santa Monica og 1,1+ år  i Ojai.

Jeg har altid været energetisk sensitiv (selvom jeg i mange år bedøvede sensitivitet med mad, alkohol og travlhed, mm.). At være sensitiv overfor energi er – når din sensitivitet bliver brugt rigtigt – en utrolig god genvej til at blive en Professionel Manifestor – dvs. at *leve af* at manifestere alt hvad du har brug for, og din sjæl drømmer om.

 

Alle de steder, jeg har rejst hen (på et begrænset budget), kan jeg takke 30 Dages Manifestations Challengen for!

Så hvis du ikke har råd til at rejse, er 30 Dages Manifestations Challengen den bedste billet du kan give dig selv.

Jeg lavede min første 30DMC med mig selv i januar 2011 – og indenfor 1 måned havde jeg manifesteret penge til et Abraham-Hicks cruise (hvor jeg mødte Daniel, som jeg nu er gift- og bor i Californien med).

 

Min energetiske vurdering af steder jeg har besøgt i Californien…

 

LA + Hollywood.

Positiv vibe: “Expansive”. Mærk hvordan dine ideer vokser sig større her. “The sky is the limit” og “aim for the moon – even if you miss, you’ll end up amongst the stars” 😉

Leg med dine ideer, så de kan vokse til nye højder! Tag derefter væk fra byen, så du kan høre din klarhed og intuition og dine ideer kan blive ‘groundede’ og rodfæstede i hvad dit publikum energetisk allerede efterspørger (mere om dét i Manifestations Marketing, som kommer senere i år).

Snup en RAW lunch på Café Gratitude. Jeg eeeeelsker ‘I am eternal’-smoothien med tahitian vanilla. UHM!

Nyd en vandretur i the Hollywood Hills. Sug energien af *expansive* til dig og tag den med dig hjem (hvis du overhovedet vil hjem igen 😉

Negativ vibe: Travlhed. Hektisk. Intuitionen skal råbe meget højt for at den kan overdøve den energetiske larm. En magnet for hjemløse på gaderne. “Knald eller fald”-energi.

(Jeg kan personligt ikke komme hurtigt nok væk fra L.A. Sorry)

Energetisk_rejseguide_Californien_Hollywood_Hills 800

 

Hvis du ikke har råd til at rejse i år: 

– så lav en arbejds-date på restaurant Nimb ved banegården, kør langs stransvejen og tag et smut til stranden i Klampenborg, og nyd en lignende effekt.

 

Beverly Hills

Nydelig og meget mere ro end LA. At shoppe her et smukt (jeg elsker den bikini jeg købte i SACKS på 5th Ave). Energien er “high-end”.

Men køb intuitivt, så du ikke laver fejl-køb! Det er ikke bedre kvalitet, bare fordi det er en dyr adresse. At løbe på et *bling-bling* hamsterhjul gør dig ikke til et gladere hamster (især ikke når du i virkeligheden er en fri fugl!)

Negativ vibe: Et rigt hamsterhjul. Overflade-fokus. Hvis du går ud uden at have barberet ben, vil du mærke skamfølelsen! (..altså, hvis du er kvinde)

Men det er bestemt et besøg værd, hvis bare du sørger for at barbere ben inden (det kender jeg en, der glemte!)

 

Pacific Palisades

Roligt forstæd. Velhavende, men mere nede på jorden. Snup en vandretur (eller rid på heste) i bjergene ved Will Rogers State Park.

Billedet her er fra ‘canyon’ delen af parken (ser dog knapt så magisk ud uden Photoshop): Energetisk_rejseguide_Californien_Pacific_Palisades

Steder langs The Pacific Ocean: Det karakteriske her er at de alle får en dosis ‘åbenhed’ oveni den “expansive” energi i LA-området.

 

Manhattan Beach

Skøn energi! Nydeligt og unikt sted med søde detaljer (ligesom Venice).

Energetisk_Rejseguide_Californien_Manhattan_Beach

Venice

The Venice Canals er en miniature af Venedig. Skøn energi! (Googl ‘venice canals california’). Abbot-Kinney er et spændende sted at shoppe.

Venice Beach huser den berømte “Muscle Beach” og en samling ’starving artists’, som sælger deres kunst langs stranden. De fleste antal hjemløse bor her (24. december 2012 delte Daniel og jeg “julepakker” til hjemløse på Venice Beach). En kreativ energi, men kan også være ’scattered’/ufokuseret. Dog også et sted hvor du kan være heeeelt dig selv, og tilmed føle dig stinkende rig hvis du har barberede ben og rene tånegle (muligvis en overdrivelse).

Også her kan du snuppe en RAW lunch på Café Gratitude. (Jeg eeelsker “I am eternal”-smoothien med tahitian vanilla.. har jeg sagt det før?) Caféen her er dog mere larmende, men stadig god (og du kan altid snuppe en to-go til stranden, som er længere nede af gaden).

 

Santa Monica

Mit favorit sted i LA! Nede-på-jorden. Kreativ, spirituel åbenhed (ligesom Venice og Topanga).

Du vil møde alle typer her, og kan være fuldstændig dig selv. Ubarberede ben vil ingen eller meget få lægge mærke til (det er sidste gang jeg nævner ubarberede ben).

Køb dine indkøbsvarer i COOP (som intet har med Kvickly at gøre) – det er et all natural og øko supermarked.

Snup en RAW frokost i M.A.K.E.

 

Malibu

Smukt og rigt. Californiens svar på “strandvejen”. Meget mere ro end i LA. De bedste strande siges at være her. Energetisk føles det *expansive*… og tomt (hvilket i like!) 🙂

 

Topanga

Det tætteste jeg er kommet på Christiania i Californien. Det spirituelle bliver dyrket – men også misforstået/skæv spiritualitet, som at forlade kroppen med rygende pinde. (Det gør bare kroppen for en magnet for lavere frekvenser). Kreative sjæle, der har lyst til at tjekke ud fra samfundet, er dragende mod Topanga. Der er primitive huse, og det føles som at være bag i tiden. En stærk kontrast til  Beverly Hills, Hollywood & LA, og netop derfor også et ’slap-af’-sted for celebrities (hvor de kan gå rundt med ubarberede arme)..

 

[På vej nordpå]

Ojai [udtales “O’hai”]

Her valgte vi at flytte til i marts 2013! En meget spirituel by omringet af powerfulde bjerge. Der er en healings-energi, som har en tendens til at bringe dit shit up. Så vær klar til at deale med det, græde det ud, og slippe det. Du har ikke brug for at bære rundt på ubearbejdede følelser og gamle mønstre, det ved universet. Det hæmmer kun dine manifestations-evner.

Hvis du mangler flow eller oplever blokeringer så snup en Manifestations Blokering Healing Session (via Skype).

Der er healing event hver eneste dag her, og byen er en magnet for powerfulde healere (som dog på et tidspunkt bliver prikket til af universet, at nu er det tid til at forlade Ojai og bringe de healings energier ud i verden. Den prikken til kan være i form af at det er helt umuligt at finde et sted at bo eller at ting bare ikke længere er i flow (normalt er der ikke andet end flow her).

Downside: De omkapslende bjerne kan give en følelse af isolation (netop derfor er byen også er et sommerferie-sted for celebrities) og kan blive en ’sovepude’. – Det tog mig en del tid at komme ud af hi og genstarte Lanabos.com efter min transformation da jeg flyttede hertil i 2012. Jeg kom heldigvis i gang, takket være gentagne skub fra universet – og den 30 dages Manifestations Challenge har allerede skabt vidunderlige resultater for deltagerne!

Vores næste hjem bliver muligvis Kauai, Hawaii – som er et step up fra Ojai – og som vi vil besøge 1. – 11. maj 😉

Billede 1+2 her er taget på “Pratt Trail” og nr. 3 i min “meditations rede” i min baghave:

Energetisk_Rejseguide_Californien_ojai-

Matilija Canyon Trail er det energetisk smukkeste sted at vandre. Vi vandrer der hver eneste dag. Der er mindst energetisk og fysisk støj – og ikke engang et mobil signal kan nå derned!

Energetisk_rejseguide_Californien_Ojai_matilija-canyon

Gode spisesteder i Ojai:

Hip Vegan. Hyggeligt & hipt. Snup en lækker Extremely Raw Salad med Tahini Poppyseed Dressing (jeg måtte på afvænning fra den dressing på et tidspunkt, så god er den!)

Farmer & The Cook. Skønt og specielt sted. Der findes ikke et sted som dette nogen steder jeg har rejst.

Vegan Mario’s (ny)

 

Ventura

Hvis du på et tidspunkt befinder dig her, skal du absolut tage på Mary’s Secret Garden. Lad dig ikke narre af at stedet ser småt ud og ligner en billig restaurant på Middelhavet indeni. De laver verdens bedste supper, og deres Raw Cheese Trio og Raw Pecan Pie er himmelsk! (alt er øko og vegansk!). De fleste der arbejder der, har en super dejlig energi. Og det bedste af det hele er de latterligt billige priser!
Gaden hvor biografen ligger er skøn! Ventura er fuldstændig down to earth (og har intet med Ace Ventura at gøre!)

 

Lake Casitas

Mellem Ojai og Santa Barbara ligger denne smukke sø – Lake Casitas – hvor dette billede er taget. Søen har sådan en smuk energi! Jeg er der næsten hver eneste dag (og snupper en kajak-tur der mindst en gang om ugen).

Dette billede er taget ved Lake Casitas:

Energetisk_rejseguide_Californien_Lake Casitas

 

Santa Barbara

Skøn energi. Jeg foretrækker heeelt klart Santa Barbara over LA!

Bygningerne i centrum er nydelige, og energien er mere afslappet end i LA.

Jeg elsker at paddleboarde her et par gange om måneden (det er dog ingenting i forhold til at paddleboarde på Kauai’s floder!)

Alchemy Arts er et must at smutte forbi og få en massage og nyde en Raw frokost.

Se lige deres fede trappe:

Energetisk_Rejseguide_Californien_Santa_Barbara

Big Sur [udtales “Big Sir”]

Magisk. Smukt. Her fandt vores bryllup sted. Hvis du er natur-elsker (ligesom os) vil du elske Big Sur!

Snup et nattedyp i the Hot Springs på Esalen (vi så – og talte – mere end 600 stjerneskud herfra natten til 12/12/12).

Energetisk_Rejseguide_Californien_big-sur

San Diego er også et besøg værd. Det var det første sted jeg besøgte i US i 2010 (Skyggeworkshop med Debbie Ford og en faktastisk couchsurfing-oplevelse hos en millionær – en blog i sig selv værdig!), og vi har tilbragt juledag de sidste to år med venner i hytte no# 14 på San Diego Pier:

energetisk_rejseguide_californien_san-diego

Encinitas er et sted jeg endnu ikke har besøgt, men som jeg har hørt godt om fra spirituelle bekendte.

Carmel er smukt! (hvorfor har jeg ikke været dér endnu?!)

 

Igen – det kan ikke siges nok – følg altid din vigtigste GPS: Din intuition!

Mine vurderinger er baseret på mine filtre. Så filtrer fra hvad du kan bruge 😉

 

*TIPS*


Klimaet svinger vildt med få mil’s radius.
Selvom Santa Monica og Topanga er naboer, er Topanga laaaangt varmere (og tørere), pga. bjergene. Ojai er det varmeste sted fordi byen er omringet af bjerge og dermed får langt mindre vind, end de byer der er tættere på havet. Bjerge = varmere klima! Selv i Ojai – som er lille – er der store udsving. Øst-Ojai er koldere, fordi der er mere læ.

 

PCH (Pacific Coast Highway)

– en must-rute at køre på, i stedet for den fuldstændigt udmattende motorvej, når du kører en lang distance. Den er smukkere (udsigt til havet) og den energi, du sparer at blive drænet for, er de ekstra 20 minutter værd! Stil navigationen efter ‘Malibu’, så tager den dig på PCH (der har nummer “1”).

 

Lej en bil.

– Californien er ikke som New York, Paris eller London. Den kræver en bil, hvis du vil have max ud af dine rejser. Jeg har altid været heldig, så jeg har rejst på lave budgetter og brugt couchsurfing.org

 

“Hvor kan jeg bo?”
Vrbo.com
AirBNB.com
couchsurfing.org

 

Book en workshop

Find en workshop du er begejstret for at deltage i. Det er en nem måde at møde spændende nye mennesker på, samtidig med at du lærer noget nyt og opgraderer dit “software”. Amerikanere er utrolig lette at falde i snak med – og du ved aldrig hvem du vil møde 🙂

 

“Hvad skal jeg pakke?”

Det samme som du ville have på i DK på en forårs- eller sommerdag. Kort/mindre tøj om dagen, og langt/mere om aftenen. Når du vænner dig til 25-35 grader hver dag, vil 10-15 grader om aftenen føles koooooldt! (og når du bor her vil du ikke længere forstå hvordan du kunne overleve is og sne!)
Tjek vejrudsigten inden du rejser, og husk: 30 grader føles koldere jo tættere du er på havet.

 

Forbered dig på at blive genforelsket i dig selv.

Da jeg var i San Diego første gang i 2010 hørte jeg 4 gange inden jeg rejste hjem “beautiful name” om mit fulde navn (Svetlana). I Danmark har jeg kun hørt “perker” og “Osama Svetlana” om det samme navn, så jeg har hele mit liv ønsket et navneskifte – indtil jeg fik et nyt syn på det og de søde amerikanere hjalp mig med at blive genforelsket i det 🙂

Amerikanere er vant til at alle er udlændinge (det er de jo selv!), så jeg følte mig ret hurtigt hjemme her 😉

 

Det skal dog siges at jeg elsker og er stolt af Danmark, så grunden til at jeg bor her er et intuitivt “kald” – ikke en flugt fra kære lille DK 😉

Hvis du vil flytte til et nyt land, så start med at elske hvor du er.
Så vil alle de steder, du er, være nemme at elske!

 

Lad mig høre hvor du er intuitivt guidet til at rejse hen.

Og hvis det er et sted der “ikke giver mening”, så er det et godt tegn! det er din intuition / dit “højere selv” der kalder på dig 😉

Ps. ‘Hårfri fra overlæben og ned’ er på min manifestations-ønskeliste!

 

Comments

comments

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.